top of page

coaching

in beweging komen met wat er leeft in jou
Samen maken we het onzichtbare zichtbaar

Samen maken we het onzichtbare zichtbaar

Als patronen zich blijven herhalen en je het gevoel hebt dat je het geheel niet helemaal overziet (hallo blinde hoeken) kan het fijn zijn een nieuw perspectief in te brengen. Ik luister en kijk mee naar jouw vraagstuk zodat dat wat vast zit weer kan bewegen.

ont-wikkel je eigen vraagstuk als mens en veranderaar

  • Veel lessen liggen in onszelf opgeslagen, maar zijn niet altijd makkelijk te herkennen en te erkennen. Samen maken we ruimte om het onzichtbare zichtbaar te maken.

  • Vanuit afstemming, lichaamsgerichte en systemische oefeningen bewegen we naar de kern van bepaalde patronen, voorbij de verhalen die je er aan gegeven hebt. 

IN transities Idealist op de Werkvloer Coaching Persoonlijke Ontwikkeling Leiderschap

ruimte houden

Als je er middenin zit is het geheel soms moeilijk te overzien. Blijven patronen zich herhalen en zie je niet precies wat er gebeurd. Of niet gebeurd. We blijven niet alleen het patroon maar ook het verhaal herhalen om er betekenis aan te geven. 

 

Bij één-op-één begeleiding maken we ruimte om wat dieper in het lijf te zakken. De volumeknop van het hoofd iets zachter te zetten, en de volumeknop van het dieper weten iets harder. Via het lichaam, de adem en het voelen maken we contact met de kern van bepaalde patronen en belemmerende gedachten.

Als er ruimte gemaakt is kan er ruimte gehouden worden waarin alles welkom is wat zich op dat moment aandient. Door aanwezig te zijn voor jouw proces kan ik je in een zachte, veilige en heldere plek bieden om contact te maken met wat er leeft in jou.

 

Door zichtbaar te maken wat onzichtbaar is kunnen oude pijnen en blokkades bewegen, helen en transformeren. 

IN transities Idealist op de Werkvloer Coaching Persoonlijke Ontwikkeling Leiderschap
“Hanneke weet op een heldere en zachte manier ruimte te maken, zodat nieuwe inzichten binnen kunnen komen.”

deelnemer 1-op-1 traject

interesse om 1-op-1 met mij te werken?

Neem contact op voor de mogelijkheden. Ik plan altijd eerst een kennismakingsgesprek in om te verkennen wat er leeft in jou en welke ont-wikkel vraag naar boven komt. Als het van beide kanten goed voelt gaan we daar samen mee aan de slag. Een traject bestaat uit zo'n 5 tot 8 individuele gesprekken, die plaatsvinden in Rotterdam. 

bottom of page