top of page

ken je eigen impact

kernwaarden wandeling voor meer helderheid
werk vanuit je pure kracht

werk vanuit je pure kracht

Ontdek de kern van jouw interne vuur en zet vanuit die plek jouw unieke talent bewuster in. Zo kan je impact maken vanuit een plek die energie-gevend en moeiteloos voelt.

van hard werken naar werken vanuit je hart 

  • Vind je het lastig om te benoemen wat jouw persoonlijke impact is? Wat jij haast als vanzelf overal komt brengen?

  • Ken je jouw eigen kernwaarden die ten grondslag liggen aan waarom jij doet wat jij doet? 

  • Ben je goed in het zien en 'instappen' op wat nodig is maar kost dit veel energie of heb je het gevoel dat er meer in je zit?

IN transities Idealist op de Werkvloer Kernwaarden Wandeling

wat vraagt het leven van jou?

De context van een complexe veranderopgave vraagt veel van idealisten op de werkvloer, die daar vol passie en vuur aan werken. Een veranderopgave vraagt structureel meer inzet dan dat er capaciteit voor beschikbaar is. En als je je zo betrokken voelt bij je werk dan ga je nog wel eens te hard.

Meer uren dan je zou moeten maken ‘omdat het zo belangrijk is’. Harder lopen dan je normale tempo ‘omdat het nodig is’. Meerdere rollen en verantwoordelijkheden op je nemen ‘omdat er niemand anders is’. Herkenbaar?

Als je in de wervelende context van een transitieopgave werkzaam bent én van nature goed bent in ‘doen wat nodig is’ is jouw inzet flexibel, opgavegericht en contextafhankelijk. Ingrediënten voor succes, want dit zijn hele waardevolle eigenschappen voor het werken in transities.

wat vraagt het leven in jou?

Alleen zouden het ook zomaar ingrediënten kunnen zijn waarbij soms jouw eigenheid, je unieke talent en je eigen verlangens uit het zicht raken. Als je téveel in afstemming bent met je werkcontext verlaat je namelijk ook soms (of regelmatig) je eigen plek.

In zo’n geval kan het helpen om weer even stil te staan bij, of in beweging te komen met, jouw unieke talent. Welke impact heb jij op anderen? Wat zet jij van nature in, of het nou op je werk is of daarbuiten, wat jou jóu maakt?

Tijdens een fijne wandeling gaan we samen aan de slag met die vragen. Jij praat, ik luister. Samen in beweging, buiten. Achteraf krijg je van mij een reflectie in de vorm van warme woorden die helderheid geven. 

Met als resultaat: inzicht in jouw persoonlijke impact. En bovendien een liefdevol cadeau om uit te pakken en met nieuwe energie en meer bewustzijn in te zetten bij jouw favoriete veranderopgave.

IN transities Idealist op de Werkvloer Kernwaarden Wandeling
IN transities Idealist op de Werkvloer Kernwaarden Wandeling
“Dit is een sessie compassie voor jezelf XL.
Je maakt zichtbaar en helpt anderen te kijken  waar ze een blinde vlek hebben.”

deelnemer kernwaarden wandeling

interesse in een kernwaarden wandeling?

In overleg plannen we een passend moment en een fijne plek om te wandelen (regio Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant). Na een week ontvang je de “warme woorden voor meer helderheid” thuis gestuurd. Investering per wandeling is € 88,-.

bottom of page